Een project in gedachte?

Heeft u een project in gedachte? Neem dan contact met ons op.

Contact
Nieuw bij E&W Plus, Led verlichting icm Solar!

Sinds kort verkoopt en installeert E&W Plus Led verlichting in combinatie met een uitgekiend Solar Systeem voor zowel gevel- als terreinverlichting. Het grote voordeel is dat er geen kabels nodig zijn. Voor de verlichting wordt de nodige energie geleverd door de zonnecellen. Deze techniek maakt het mogelijk om het hele jaar door betrouwbare openbare verlichting te verzorgen, tegen een zeer gering energieverbruik. Het warm witte licht is zeer natuurlijk en wordt als zeer veilig en aangenaam beoordeeld en kan ook op bestaande palen worden gemonteerd. Het systeem kan ook worden voorzien is van een bewegingsschemerschakelaar en dynamische beweging sensor. Bij beweging gaat de verlichting op vol vermogen branden gedurende een vooraf ingestelde tijd. Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak!

Lees verder
E&W Plus aangesteld als dealer en montagebedrijf voor Solvana – Solar Carports & Shadings

Sinds begin dit jaar is E&W Plus een samenwerkingsverband aangegaan met Solvana. Solvana heeft ruime ervaring in de ontwikkeling en toepassing van duurzame producten voor de openbare ruimte en voor private toepassingen.

Lees verder
GVB Amsterdam heeft E&W Plus ingeschakeld om Tramtunnel Piet Hein van nieuwe led verlichting te voorzien

De Piet Heintunnel loopt onder het oostelijk havengebied en het Amsterdam-Rijnkanaal door, het drukstbevaren kanaal ter wereld.

Lees verder
Een project in gedachte?

Heeft u een project in gedachte? Neem dan contact met ons op.

Contact