Over ons

E&W Plus levert, onderhoudt, monteert en demonteert elektrische installaties, waterinstallaties en adviseert bij energiebesparende en duurzame maatregelen en oplossingen.  E&W Plus is o.a. actief bij het spoor, de metro en tram.

Neem contact op
Onze diensten

E&W Plus stelt voor ieder project een vast team samen, waardoor u als opdrachtgever contact heeft met een aanspreekpunt. De samenstelling van het team varieert,  afhankelijk van het soort project.

Diensten
LAATSTE NIEUWS
Noblesse oblige .... adel verplicht
Lees bericht
E&W Plus

E&W Plus levert, onderhoudt, monteert en demonteert elektrische- en waterinstallaties en adviseert bij energiebesparende en duurzame maatregelen en oplossingen. Daarnaast verlenen we service en onderhoud op basis van een vast contract met periodieken, planmatig onderhoud of oproep. Wij voeren NEN3140 keuringen, NEN1010 inspecties en NEN2767 conditiemetingen uit. Door onze ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle veiligheidsregels die voor railinfrabedrijven van toepassing zijn en voeren daarom regelmatig projecten uit bij spoor, metro en tram.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

E&W Plus adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij projecten. Dat doen wij vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. E&W Plus adviseert het liefst duurzame en energiebesparende electrische- en waterinstallaties. E&W Plus voert NEN3140 keuringen, NEN1010 inspecties en NEN2767 conditiemetingen uit. Maar ook inspecties noodverlichting, persoonlijke beschermingsmiddelen en keuring voor handgereedschap, brandblusmiddelen en klimmateriaal volgens NEN2484/NEN-EN1004 zijn bij ons in goede handen.

Certificaten
No items found.