HomeDienstenZonne-energie systemen

Zonne-energie systemen

Energie & Water Plus, specialist in duurzame energiesystemen.
Van onderzoek, advies en ontwerp tot realisatie, beheer en onderhoud. Inclusief het ontzorgen bij aanvragen van vergunningen en subsidies.

Zonnepanelen: maatwerk door vakwerk

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektrische energie. Duurzaam bij uitstek en toepasbaar in bijna alle situaties.

Energie & Water Plus is gespecialiseerd in het adviseren over en installeren van zonnepanelen. Puur maatwerk, met per situatie het hoogste rendement. En zonder verrassingen achteraf. Energie & Water Plus beheert zonnestroom-installaties voor woningcorporaties, hotels, vastgoedbeheerders en bedrijven.

Zonnepanelen installeren we dagelijks, op een veilige manier. Daarnaast nemen we u álle bijkomende zaken uit handen. Van haalbaarheidsonderzoek tot het aanvragen van vergunningen en subsidies. Onze aanbieding is volledig; u ziet direct wat uw investering is én welke besparing het u oplevert. Energie & Water Plus realiseert zonnestroom-projecten afgestemd op uw budget en situatie.

Energie & Water Plus

Voordelen zonnestroom-installatie:

  • Forse besparing op energiekosten
  • Minder CO2-uitstoot
  • Minder afhankelijk van energieleverancier
  • Minder invloed prijsstijgingen energie
Energiemonitoring

U kunt meer besparen dan u denkt. Energie & Water Plus helpt u bij het monitoren en optimaliseren van uw energieverbruik. Met innovatieve beheersystemen registreren en analyseren wij op afstand ‘uw’ gedrag. Op basis daarvan én (bouwkundig) onderzoek laten we u zien wat mogelijke maatregelen kunnen opleveren. Met daarbij een indicatie van de kosten en de tijd waarbinnen u uw investering terugverdient.

Energie & Water Plus
Energieopslag

Het opslaan van zonne-energie is de toekomst. In een zonnepaneel-installatie is een omvormer noodzakelijk om de opgewekte energie om te zetten in bruikbare stroom. Met een hybride-omvormer heeft u de mogelijkheid om een accu aan te sluiten op de omvormer, waardoor u de opgewekte energie op kan slaan. Zo kunt u de energie gebruiken op het moment dat u het nodig heeft en kunt u onafhankelijk van het elektriciteitsnetwerk toch stroom gebruiken. Energie & Water Plus biedt de mogelijk uw zonnepanelen-installatie te voorzien van een hybride-omvormer, zorgeloos en met vakmanschap voor u geïnstalleerd!

Energie & Water Plus
Warmtepompen

Warmtepomp: duurzaam verwarmen en koelen

Warmtepompen zijn in staat energie uit de aarde, de lucht of het grondwater te halen. Om zo woningen, kantoren, bedrijfsomgevingen en andere ruimtes te verwarmen of juist te koelen. Door warmtepompen te combineren met windenergie, zonnepanelen en/of zonneboilers (die water verwarmen met zonne-energie) ontstaan duurzame installaties. Zulke installaties zijn energiezuinig én bieden een hoog comfort door een gelijkmatige spreiding van de warmte en koeling.

Geen gasverbruik

Warmtepompen c.q. warmtepompsystemen hebben een aanzienlijk hoger rendement dan installaties met een CV-ketel. Omdat met deze systemen ook energiezuinig kan worden gekoeld, zijn belangrijke besparingen op airconditioningskosten haalbaar. In Nederland zijn al vele duizenden warmtepompsystemen in gebruik; in landen waar aardgas geen gemeengoed is, worden warmtepompen al decennia lang ingezet. Resultaat: duurzaam koelen en verwarmen zonder gasrekening.

Energie & Water Plus