HomeOver onsDuurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Energie & Water Plus, doordacht duurzaam.

Energie & Water Plus biedt doordacht duurzame oplossingen op het gebied van installatietechniek. Hiermee helpen we onze klanten om te besparen op voornamelijk energiekosten. Maar we verduurzamen natuurlijk niet alleen de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Duurzaam ondernemen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staan beide voor het zoeken naar evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu.

Het nieuwe ondernemen behelst veel meer dan alleen maar winst maken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Dit komt in uiteenlopende zaken tot uiting, zoals het systematisch verder verduurzamen van ons wagenpark, ons energie-neutrale bedrijfspand en nog véél meer. Tevens steunen we uiteenlopende maatschappelijke projecten, zoals helpen bij het vergroten van technische opleidingsmogelijkheden en diverse sportieve (sponsor)evenementen.

Wilt u meer weten over hoe wij invulling geven aan onze rol in de maatschappij? Neem gerust contact met ons op; we vertellen u er graag meer over!

Duurzaam ondernemen