HomeOver onsCertificeringen

Certificeringen

Gecertificeerd vakbekwame installateur duurzame energie.

Er is een Europese richtlijn die zegt dat het wenselijk is dat al het installatiewerk aan zonne-energiesystemen wordt ontworpen en uitgevoerd door gecertificeerde en daarmee vakbekwame installateurs om zo de kwaliteit te kunnen borgen.

Samen met Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI), Holland Solar en andere marktpartijen is er een certificeringstructuur ontwikkeld.

Het ministerie promoot deze certificeringsregeling en zal opdrachtgevers dus wijzen op het belang van een erkend en gecertificeerd installateur. Ook gemeenten, woningcorporaties en verzekeraars ondersteunen dit initiatief en zullen bij aanbestedingen steeds vaker naar de persoonscertificaten en een erkenning of bedrijfscertificaat vragen.

Energie & Water Plus is een gecertificeerd en hiermee vakbekwame installateur voor zonne-energiesystemen.

Hiermee geven wij u de zekerheid en garanties dat uw zonnepanelen op een deskundige en veilige wijze worden aangebracht en geïnstalleerd.

Wij zijn dan ook geregistreerd bij ‘InstallQ’. Deze instantie stelt de hoogste eisen aan installateurs als het gaat om deskundigheid en vakbekwaamheid voor het installeren van zonne-energiesystemen.

Certificaat Ontwerp Zonnestroomsystemen

Energie & Water Plus
Energie & Water Plus
Energie & Water Plus