HomeOver onsWerken bij(Leerling) monteur E of W installatietechniek

(Leerling) monteur E of W installatietechniek

E&W Plus adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij projecten. Dat doen wij vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. E&W Plus adviseert het liefst duurzame en energiebesparende electrische- en waterinstallaties. E&W Plus streeft naar een optimale werksituatie ten aanzien van gezondheid en welzijn voor al haar medewerkers.

Werkzaamheden:

E&Wplus zoekt monteurs die graag een leerwerktraject willen volgen. Samen met een ervaren monteur leg je op klantgerichte wijze gebouwinstallaties aan in de renovatie en nieuwbouw.

Als (leerling) Monteur bij E&Wplus assisteer je onder toezicht en op aanwijzing bij het aanleggen van gebouw gebonden installaties. Je werkt daarbij samen met een ervaren monteur.

Tijdens het leerwerktraject ontvang je vakinhoudelijke begeleiding en stel je samen met een begeleider je leerdoelen op, zodat je binnen aanzienlijke tijd tot een professional ontwikkelt. Naast je werk ben je bereid om een opleiding (Vanaf MBO niveau 3 tot minimaal niveau 4) te volgen in een technische richting. De kans bestaat dat we voor dit leerwerktraject een opleidingsbedrijf inschakelen.

Wij vragen: enthousiaste medewerkers

Je bent bereid om naast het werk een opleiding (minimaal MBO niveau 2, 3 en- of 4) te volgen in een technische richting.

Je bent technisch sterk, maar weet dat klantgerichtheid minstens net zo belangrijk is.

Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd.

Werk uren in overleg, je bent bereid om onregelmatigheidsdiensten te draaien. Dag, nacht en weekeind.

Wij bieden: een snel groeiend bedrijf met gemotiveerde medewerkers

Een afwisselende en uitdagende functie.

De kans om ervaring op te doen bij opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, overheid en de industrie.

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van een MBO-4 opleiding, die door ons wordt betaald.

Een marktconform salaris met betaling van je studiekosten. Na het behalen van niveau 4 heb je een baangarantie met contract voor onbepaalde tijd (bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden).

E&Wplus is een erkend leerbedrijf SBB

Meer informatie: bel of mail ons voor een afspraak

Standplaats: Beverwijk – Werklocatie:Landelijk (Amsterdam e.o.)

Email: info@enwplus.nl

KLIK HIER VOOR ALLE OPENSTAANDE VACATURES