HomeOver onsWerken bijMonteur Elektrotechniek

Monteur Elektrotechniek

E&W Plus adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij projecten. Dat doen wij vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. E&W Plus adviseert het liefst duurzame en energiebesparende electrische- en waterinstallaties. E&W Plus streeft naar een optimale werksituatie ten aanzien van gezondheid en welzijn voor al haar medewerkers.

Werkzaamheden:

Voor een Eerste Monteur bij E&Wplus is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van diverse veelal railinfra gerelateerde elektrotechnische werkzaamheden. Je zorgt voor de voorbereiding (instructies, werkmap, planning, en werkplekmiddelen), geeft instructie aan monteurs en regelt de administratie rondom het werk. Je hebt veel contact met je werkvoorbereider en planner maar ook veel met de klant. Je werkt in teamverband of zelfstandig.

Wij vragen: enthousiaste medewerkers

Je bent leergierig

Je hebt een afgeronde relevante beroepsopleiding, minimaal op MBO niveau 2 elektrotechnische industriële installaties en systemen / elektrotechnische industriële installaties woning en utiliteit

Je beschikt over een goede communicatieve vaardigheden

Je kan prioriteiten stellen, beschikt over een probleem-oplossend vermogen, hebt een flexibele werkinstelling en eigen inbreng.

Je beschikt over een hoog veiligheid bewustzijn.

Je bent bereid om ook s ’nachts en in het weekend te werken

Je bent in bezit van rijbewijs B

Je bent bereid om onregelmatigheidsdiensten te draaien

Wij bieden: een snel groeiend bedrijf met gemotiveerde medewerkers

Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht en groeipotentie.

De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals industrie, woningbouw en Railinfra.

Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Er wordt een bedrijfsauto ter beschikking gesteld.

Een prettige werksfeer, ruime studiefaciliteiten en een prima salaris dat in evenwicht is met je kennis en ervaring en je bijdrage aan de successen van het bedrijf.

Meer informatie: bel of mail ons voor een afspraak

Standplaats: Beverwijk – Werklocatie: Landelijk, Amsterdam e.o.

Email: info@enwplus.nl

KLIK HIER VOOR ALLE OPENSTAANDE VACATURES