Elektrisch rijden bevindt zich in een stroomversnelling en dat is natuurlijk een hele mooie en verantwoordelijke verbetering voor het milieu.

Het straatbeeld wordt langzamerhand voorzien van steeds meer laadvoorzieningen aangezien de elektrische auto’s toenemen. Over het uiterlijk en de diversiteit van de laadpalen is nogal wat te zeggen, verschillende uitvoeringen, diverse kleuren en ook scheef gereden laadpalen.

Energie & Water Plus uit Beverwijk is specialist in duurzame energie waaronder zonnepanelen en EV-laadsystemen en hebben zij zich verdiept in een innovatief en slim laadsysteem voor een duurzaam straatbeeld van de toekomst……. …… De ‘StreetPlug’.

“Dit discrete en ondergrondse laadsysteem heeft een compact design en is vlak in het straatoppervlak te implementeren binnen een oppervlakte van twee 30 x 30cm tegels. De prestaties van de StreetPlug doet niet onder voor andere laadpalen. Het systeem levert een laadvermogen van 22 Kilowatt en is eenvoudig te bedienen met de StreetPlug App”, aldus Léon Groeneveld van Energie & Water Plus.

Energie & Water Plus is partner van GreenBiz Ijmond en adviseert en realiseert voor bedrijven, gemeenten, corporaties, beleggers en VvE’s. Indien gewenst kunnen zij u op uw bedrijfslocatie een demo van de StreetPlug laten zien en aanvullende informatie geven.

Contactgegevens Energie & Water Plus:

Telefoon: 0251 – 246 911
E-mail:info@enwplus.nl
Website: www.enwplus.nl